Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد پناهی نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : فعالان تجاری سینما از نقد به‌عنوان ابزاری برای تبلیغات و  موفق شدن فیلم‌ها در گیشه استفاده می‌کنند و برای تحقق هدف آنها، همه منتقدان باید از فیلم‌ها خوب بگویند ولی نقدفیلم‌های مستند به دلیل تجاری نبودن آن‌ها بهترین روش تقویت نگاه سینمایی در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالان تجاری سینما آدم‌های منفی نیستند و فیلم، چون یک محصول تجاری است طبیعی است کسانی برای موفقیتش تلاش کنند و درباره‌اش خوب بنویسند ولی همه این مطالب لزوما نقد نیست.

مدیر پردیس سینمایی اصفهان ادامه داد: به دلیل آنکه فیلم یک محصول سرگرم‌کننده است طبیعی است کسانی تلاش کنند به‌عنوان محصولی سرگرم‌کننده ارزیابی‌اش کنند و بگویند این‌جایش خوب و آن‌جایش بد است و  چون به مسائل اجتماعی می‌پردازد طبیعی است ژورنالیست‌ها به آن بپردازند و درباره‌ی موضوع فیلم حرف بزنند و  چون به شناخت پدیده‌ها، مسائل و موضوعات پیچیده می‌پردازد طبیعی است دانشگاهی‌ها درباره‌اش نظر بدهند.

وی یادآور شد:  باید توجه داشت فیلم چیز دیگری هم هست و موضوع نقد، دقیقاً همان چیز دیگر است ؛ ‌سینما هنر است و  نقد با فیلم به‌عنوان یک اثر هنری سر و کار دارد. نقد عبارت است از تبدیل کردن موضوع یک اثر هنری (فیلم) به موضوع یک اثر هنری دیگر یعنی ادبیات.

این فعال سینمایی با تاکید بر اینکه نقد یک ژانر در ادبیات است گفت در پردیس سینمایی اصفهان به دنبال نقد فیلم‌های مستند هستیم تا بتوانیم به تقویت نگاه سینمایی جامعه کمک کنیم.

وی یاد آور شد:در راستای این سیاست ؛ مستندهای «اعتراض وارد نیست» به کارگردانی فرناز جورابچیان و محمدرضا جورابچیان و «بی‌سرزمین‌تر از باد» ساخته غلامرضا جعفری روز دوشنبه ۲۳ دی ساعت ۱۷ در پردیس سینمایی اصفهان به روی پرده می‌رود و پس از آن با حضور هر سه کارگردان نشست نقد و بررسی فیلم‌ها برگزار می‌شود.

پناهی نژاد ادامه داد: مستند «اعتراض وارد نیست» روایتگر داستان زندگی ۵ تنیس باز و توپ جمع کن افغانستانی مهاجر در ایران است که قصد دارد سوی دیگری از معضل مهاجرت را به تصویر بکشد. آنجایی که مهاجران نه تنها به دنبال دستیابی به حقوق اولیه شهروندی هستند بلکه با تلاشی مضاعف قصد دارند آرزوهای‌شان را هم تحقق بخشند.

وی افزود: این فیلم تاکنون در جشنواره‌ها و رویدادهای داخلی و بین‌المللی متعددی به نمایش در آمده و جوایز گوناگونی دریافت کرده‌ است.

برخی از این عناوین عبارتند از بهترین مستند نهمین جشنواره فیلم افغانستان در استکهلم، بهترین مستند ورزشی یازدهمین جشنواره ورزشی تهران، بهترین مستند بخش بین‌الملل چهارمین جشنواره فیلم مستند افغانستان در استکهلم، بهترین کارگردانی فیلم مستند از شانزدهمین جشنواره بیروت، بهترین فیلم مستند از نگاه هیات داوران جشنواره فیلم نِز کلکته، نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردانی مستند نیمه‌بلند در دهمین جشنواره سینما حقیقت تهران، نامزد بهترین کارگردانی و بهترین مستند در نهمین جشن مستقل سینمای مستند ایران و نامزد بهترین کارگردانی مستند از نوزدهمین جشن خانه سینما، این فیلم همچنین منتخب بخش مسابقه فیلم‌های نیمه بلند و بخش نگاه جهان در بیست‌ وهشتمین جشنواره هات داکس کانادا و بالغ بر بیست جشنواره جهانی بوده ‌است.

عوامل این فیلم عبارتند از کارگردان و تهیه کننده: فرناز جورابچیان، محمدرضا جورابچیان، تصویربردار: محمدرضا جورابچیان، تدوین: بهمن کیارستمی، صداگذار: آرش اسحاقی، طراحی تیتراژ و جلوه‌های کامپیوتری: علیرضا قادری، طراحی و گرافیک: گیلدا منوچهری، مشاور رسانه ای: منصوره بسمل، اصلاح رنگ و نور: بهرنگ سنجابی، نیما دبیرزاده. 

مدیر پردیس سینمایی اصفهان نیز در مورد مستند «بی‌سرزمین‌تر از باد» گفت: این فیلم روایت خانواده‌ای است که هنگام خروج غیرقانونی از مرز، پسر هشت ساله‌ی خود را گم کرده و پس از مدتی فرزند خود را در سوئد پیدا می‌کنند.

فیلم به کارگردانی، تهیه کنندگی و نویسندگی غلامرضا جعفری، تصویربرداری داوود جعفری و صدابرداری حسن مقصودی ساخته شده است.

برچسب‌ها مستندساز هنر و تجربه اصفهان مستند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مستندساز هنر و تجربه اصفهان مستند مستندساز هنر و تجربه اصفهان مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۱۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خدای جنگ» حسین دارابی مجوز ساخت گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، فیلمنامه‌های «خدای جنگ» به تهیه‌کنندگی سعید سعدی، کارگردانی حسین دارابی و نویسندگی احسان ثقفی یزدی، «کینه» به تهیه‌کنندگی سعید خانی نامقی و کارگردانی سیدحسام فرهمندجو و نویسندگی سیدحسام فرهمندجو و محمدعلی حسینی، «به هرحال رها» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی قاسم فهیم خواه، «خاتی» به تهیه‌کنندگی محمد کمالی پور، کارگردانی و نویسندگی فریدون نجفی و «برای رعنا» به تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته و کارگردانی و نویسندگی ایمان آقامحمدحسین یزدی، موافقت شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.

فیلم سینمایی «خدای جنگ» بعد از «مصلحت» دومین همکاری حسین دارابی کارگردان سینما با سازمان هنری رسانه‌ای اوج است و پیش تولید این فیلم سینمایی به تهیه کنندگی سعید سعدی آبان ماه ۱۴۰۲ آغاز شده بود. «خدای جنگ» روایتی حساس از یک اتفاق واقعی و مهمِ معاصر است.

کد خبر 6099607

دیگر خبرها

  • «شب» را در افق تماشا کنید!/ پخش چند فیلم مناسبتی در تلویزیون
  • «اخت الرضا» و «همه دختران من» در آخر هفته تلویزیون
  • فیلم سینمایی «آبی روش» پروانه نمایش گرفت
  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت/ اکران به زودی در سینماها
  • «خدای جنگ» حسین دارابی مجوز ساخت گرفت
  • «اخت الرضا» راهی شبکه نمایش خانگی شد
  • بهادر زمانی بازیگر نقش همایون در سریال قطب شمال کیست + بیوگرافی
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد